Materialer og ressourcer

ADHD og angst

Det er almindeligt, at mennesker med ADHD og ADD oplever angst. Faktisk er de mere tilbøjelige til at opleve angst end andre mennesker. 

Download nyhedsbrevet og læs mere om ADHD og angst


Gode dage i corona-tid

Hvordan omstiller man sig til en hverdag, som slet ikke er som den plejer? Få tips i denne lille bog til børn og forældre. Download gratis her:

Gode dage i familienTips til børn og unge i corona-tid


Læg en plan for dagen

Det er godt at have en plan. En tydelig oversigt for dagen kan skabe overblik og ro for både børn og voksne. Man vælger selvfølgelig selv, hvor detaljeret planen skal være.


Familieplaner i corona-tid

Nedlukning, hjemmearbejde, online undervisning giver udfordringer for familier, børn og unge. En tydelig plan kan give overblik og struktur.
Planen kan være mere eller mindre detaljeret.
En enkel plan, kan fx angive tidspunkter med fælles måltider eller aktiviteter.
En detaljeret plan kan angive aktiviteter på tidspunkter gennem hele dagen.
Familier er forskellige. Tal om det, og vælg den plan, der er bedst til jeres familie.


Du kan her downloade et eksempel på et deltaljeret skema, hvor planer for alle medlemmer i familien fremgår. Skemaet er i WORD, så du kan tilpasse det til behovene i netop din familie.


Podcast om ADHD

Kraniebrud på R4dio 2-11-20

Forstå udfordringerne når man har ADHD eller ADD. Lyt med når Kraniebrud på Radio4 stiller skarpt i interview med Professor Per Hove Thomsen og Anne-Mette Lange. Klik på link til KRANIEBRUD og hør Podcasten

KRANIEBRUD

Podcast om diagnoser og mental sundhed

Kraniebrud på R4dio 26-2-2021

Hvorfor er mental sundhed en global udfordring, og hvorfor er det ikke psykiatriske diagnoser, der er problemet? Det fortæller jeg om i denne liveudgave af Kraniebrud.

KRANIEBRUD DIAGNOSER OG MENTAL SUNDHED%d bloggers like this: